Mad Arrows Era


Οι Mad Arrows ιδρύθηκαν το 2001 στην Νεα Φιλαδέλφεια. Στην «Βεράντα της Καίτης» μαγαζί με την δική του ιστορία στα ντάρτς. Την ομάδα αποτελούσαν τότε οι Λάμπρος Κουρεμένος, Άγγελος Κατσουλάκης, Θανάσης Καραθανάσης, Εύη Νάκκα, Περικλής Αθηναίος, Σφέτσας Τάσος, Μιχάλης Διαμάντης, Παπαζωγράφος Μάριος, Σκουλικίδης Χρήστος και Παύλου Χρηστος. Προς το τέλος της χρονιάς προστέθηκα(!) στο ρόστερ ο Νάσος Νικολάου.

Η ομάδα την πρώτη της χρονιά δεν έκανε πολλά πράγματα καθότι τερμάτισε στην τέταρτη θέση του ομίλου και δεν πέρασε στα τελικά του πρωταθλήματος. Από τούς παραπάνω παίκτες ούτε οι μισοί δεν θα μείνουν.. Την επόμενη χρονιά τα πράγματα ήταν καλύτερα με την ομάδα να φτάνει στην τελική 8αδα παίρνοντας τελικά την 7η θέση.

Πολλά άλλαξαν, παίχτες ήρθαν κι έφυγαν αλλά το μέλλον της ομάδας προμηνυόταν λαμπρό! Η αποχώρηση του αρχηγού Αθηναίου Περικλή και μεγάλη μεταγραφή του Παναγιώτη Ψωμά έδωσε έναν αέρα φρεσκάδας στην ομάδα που τόνωσε το ηθικό της και την έβαλε κατευθείαν στα βαθιά. Έτσι την 3η κιόλας χρονιά μετά από μια εξαιρετική πορεία φτάνει στον τελικό του πρωταθλήματος παίζοντας στα ίσια τους Συρτέξ ίσως την ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδος, χάνοντας το παιχνίδι αλλά κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Τα προβλήματα αρχίζουν κάπου εδώ, αφού την επόμενη χρονιά οι Mad θα παίξουν πολλά παιχνίδια με 5 ή και 4 παίκτες…και θα τα κερδίσουν!

Ένα χρόνο μετά η ομάδα αρχίζει να προσλαμβάνει διάφορους μισθοφόρους να κάνουν την βρώμικη δουλειά και να ξεκουράζουν τα αστέρια της ομάδας. Παίχτες όπως ο Χρήστος Κίτσος γνωστός dealer έδωσε τα εφόδια στους mad να πάνε σε ακόμα έναν τελικό. Βουντού, μαύρες μαγείες και τάματα δεν πιάσανε στον ημιτελικό αλλά κι αυτός ο τελικός χάθηκε.. πολλοί είπαν οτι το υλικό που προμηθεύτηκε η ομάδα ήταν Β’ διαλογής κι έτσι άλλη μια δεύτερη θέση πρωταθλήματος περνάει στον απολογισμό της ομάδας. Αυτός ο τελικός έχει χρεωθεί στον Άγγελο Κατσουλάκη και τον χρωστάει στον υπαρχηγό της ομάδας που δεν ξεχνά ποτέ…

Οι Mad Arrows θα παίξουν άλλον ένα συνεχόμενο τελικό τον οποίο κι αυτόν θα χάσουν… Το τοπίο ήταν πια ξεκάθαρο… δεν ήρθαν να κερδίσουν… ήρθαν επειδή μπορούν! Από τον 3ο τελικό και μετά η καλύτερη θέση της ομάδας θα είναι την αμέσως επόμενη χρόνια που θα τερματίσει 3η στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος του ΠΑΣΝΤ. Ενώ την τελευταία της χρονιά δεν θα περάσει στην 4αδα.

Έτσι φτάνουμε στο σήμερα όπου οι Mad Arrows ίσως η πιο μισητή ομάδα του συλλόγου θα κρεμάσει τα βελάκια της…Τα πολλά προσωπικά προβλήματα είναι η αιτία που οι Mad δεν θα προσπαθήσουν για άλλη μια χρονιά να αποδείξουν ότι είναι μια καλή ομάδα.. Έτσι κι αλλιώς όποιος δεν θέλει να πιστεί… καλή καρδιά δεν πειράζει!

Το μέταλο.

Λάμπρος Κουρεμένος aka «Chief»

Αρχηγός της ομάδας για πολλά έτη, απο τα γεννοφάσκια των Mad είναι η ψυχή της ομάδας… Δεν θα πώ πολλά… οι υπόλοιποι λένε ότι όταν παίζει καλά ο Λάμπρος, η ομάδα δεν χάνει…Τόσο απλά!

Highlight: 160 finish, Αχ ρε πιστολέρο!

Άγγελος Κατσουλάκης aka «Killer»

«Κατσού.. Κατσού..με την βαριά τσ@πού» Ιδρυτικό μέλος των Mad, ήταν το πρώτο αστέρι της ομάδας και άξια πήρε το παρατσούκλι “Killer”

Highlight: 180/180…60…45! Αααααααααχ ο μόνος που έφτασε τόσο κοντά στα 9 βελάκια.

Ευη Νάκκα aka»Μαμά»

Η χαρά της ομάδας…Στα χέρια της έχουν δεινοπαθήσει μερικοί από τους πρωταθλητές του συλλόγου. Επίσης είναι αναμφίβολα η πιο ποθητή παίκτρια του στα ντάρτς και όχι μόνο στη Ελλάδα!

Highlight: Πέρα απο τις νίκες της με διάφορούς πρωταθλητές όλοι στην ομάδα θυμόμαστε το παρολίγον 170 τελείωμα ενάντια στην ομάδα των DejaVu, όπου παίκτης της ομάδας δήλωσε πως ήταν έτοιμος να βγει γυμνός στο δρόμο…Αργότερα ο Δήμος Πειραιά ευχαρίστησε την Εύη που δεν το έβγαλε.

Θανάσης Καραθανάσης aka «Κατσαρίδας»

Ποτέ δεν καταλάβαμε αν του άρεσε το ψευδώνυμο, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός ο παίκτης δεν πεθαίνει ποτέ…Από τους μεγαλύτερους ατακαδόρους του συλλόγου έχει «στολίσει» κόσμο και κοσμάκη!

Highlight: Δεν θα μπορούσα να διαλέξω άλλο από το διπλό 17 που έστειλε τους Mad στον 2ο τους τελικό και το ακολουθούμενο “ανέβασμα” τοίχου.

Παναγιώτης Ψωμάς aka «Ξυλοκόπος»

Η μεγαλύτερη μεταγραφή στο ελλαδικό νταρτικό χώρο…Από την ομάδα dArtists, του δόθηκε η ευκαιρία να σταματήσει την ζωγραφική και ασχοληθεί με τα ντάρτς, την άρπαξε από τα μαλλιά κι έγινε από τους καλύτερους της ομάδας.

Highlight: Ο παίκτης πανηγύρι σε κάθε του εμφάνιση αποκαλύπτει και ένα ταλέντο όπως το “ass shacking dance” που ο ίδιος δίδαξε στην Beyonce!

Νάσος Νικολάου aka «Rookie»

Υπαρχηγός της ομάδας όμορφος και καλοσυνάτος!

Highlight: Αν είναι να θυμηθώ κάτι αυτό είναι σίγουρα το πρώτο μου επίσημο παιχνίδι…Οι γνωστοί ξέρουν…

Παλαίμαχοι

Μιχάλης Διαμάντης

Ο μόνος παίκτης που “ακούει” το βελάκι! Τι άλλο να πεις?

Παπαζωγράφος Μάριος

Ήρεμη δύναμη!

Σουλικίδης Χρήστος

Cobra-Kai Dojo…Το χτύπημα της κόμπρα…Απίστευτο χέρι!

Περικλής Αθηναίος

Πρώτος φύρερ των Mad… Μεγάλος παίχτης.Δεν κόλαγε απο την αρχή.

Σφέτσας Τάσος

Απο τους Συρτέξ ήρθε να βοηθήσει μια νέα ομάδα..Μεγάλος παίκτης, οι παλιοί θυμούνται.

Παύλου Χρηστος

Πέρασε δεν ακούμπησε!

Μισθοφόροι

Δημήτρης Ευστρατιάδης aka «Μωισής»

Ήταν εκεί όποτε η ομάδα τον χρειαζόταν, έχει προληφθεί 2 φορές για τις υπηρεσίες του και έχει φύγει άλλες τόσες!

Χρήστος Κίτσος aka «Μπουλντόζα»

Ήρθε για να πάει την ομάδα σε άλλο επίπεδο…τελικά έφυγε μαζί με το επίπεδο!

Καφεσάκι Στέλλα – Παπαδοπούλου Νικολέτα

Πίσω από κάθε μεγάλο άντρα βρίσκεται μια γυναίκα, στην περίπτωση μας οι άντρες ήταν δύο άρα και οι γυναίκες!

Βασίλης Κουρεμένος aka «Kill Bill «

Είχε το γονίδιο δεν είχε την υπομονή ταλέντο … χαμένο!

Νίκος Δρής

Μεγάλο ταλέντο, βοήθησε εκεί που δεν το περιμέναμε! No hard Feelings m8

Μιχάλης Πρικής

Τον ευχαριστούμε για όλα…

Βασίλης Μήτρος aka «Kill Bill 2», «Μπουλντόζα 2»

Είχε την ατυχία να γνωρίσει τους Mad στην πτώση τους.

Θεοχάρης Γιάννης aka «Jack Daniels»

«Τι ποτήρι ρε…Φέρε ένα μπουκάλι!»…»Τι μπράβο ρε ούτε ενα 60 δεν έφερα!»

Οι Mad Arrows πέρα από τις 3 δεύτερες θέσεις πρωταθλήματος, έχουν 5 παίκτες που έχουν παίξει στην 1η κατηγορία του ΠΑΣΝΤ και  4 παίκτες τους έχουν παίξει στην Εθνική Ομάδα και μάλιστα έχουν διακριθεί. Πρώτο τους μέλημα ήταν πάντα η διασκέδαση και μετά η νίκη.  Η τσιγγανιά τους κυνήγησε σε όλη τους την καριέρα και  έχουν αλλάξει 4 φορές έδρα. Μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας είναι σίγουρα οι συνεχείς αποτυχίες στο κύπελλο που απ’όσο θυμάμαι δεν έχει περάσει ποτέ στην 4αδα.

Θέλοντας και μη οι Mad Arrows είναι από τις ομάδες του συλλόγου που σφυρηλατήθηκαν μέσα από τα παιχνίδια και από την δίψα τους για καλύτερα βελάκια. Ποτέ δεν είχαν κάποιο αστέρι να τους βοηθήσει… ότι έκαναν το έκαναν μόνοι τους. Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο ο κάθε παίκτης ξεπέρασε τον εαυτό του με μόνο στόχο να γουστάρει που παίζει… Αυτός είναι και ο λόγος που έγιναν η πιο μισητή ομάδα του συλλόγου.

Ένα μόνο είναι σίγουρο οι Mad δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους κουβέντα!

Ζητώ συγνώμη που χρησιμοποίησα τα ονόματα των παραπάνω χωρίς να τους συμβουλευτώ…Ελπίζω να  με συγχωρέσουν, έννοείτε οτι όλα τα παραπάνω είναι χιούμορ.

Advertisements

One thought on “Mad Arrows Era

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s