Πρόταση βόμβα απο την PDC στην BDO


Φαίνεται πως τα σχέδια της PDC μεγαλώνουν αφού έγινε ανοιχτή πρόταση προς την BDO για να τν αγοράσει έναντι 1,000.000 λυρών. Η απάντηση της PDC μετά την απόριψη της πρότασης ήταν καυστική:

In October 2009, the PDC offered £1 million to purchase the BDO, with a further £1 million which would then have been invested in amateur darts.

However, a meeting of the BDO Counties on Sunday voted by a majority to reject the offer.

PDC Chairman Barry Hearn said: “We are disappointed with their decision but while we acknowledge their right to make that decision, we are disappointed on two counts.

“Firstly, we wanted a meeting with the member counties and clearly the majority did not want that meeting.

“Secondly, we wanted due diligence on their records. They did not want us to look at their books.

“When you look at their decision, it shows the ineptitude of the amateur game.

“For us at the PDC, it saves us £2m which we can plough back into the development of our sport, but our door is always open to them.”

Το παρασκήνιο δεν μας είναι γνωστό κι έτσι κανείς δεν ξέρει τους λόγους που δεν έγινε δεκτή η πρόταση, το μόνο σίγουρο είναι οτι η μετανάστευση παικτών απο την BDO στο πρωτάθλημα PDC είναι ακόμα μεγάλη.

Πιθανή απάντηση…«Τώρα που γλιτώσαμε απο τον Taylor θα πάμε στο στόμα του λύκου? Δεν πάτε καλά»…

Advertisements

2 thoughts on “Πρόταση βόμβα απο την PDC στην BDO

  1. Για πρώτη φορά φέτος κατάφερα να παρακολουθήσω και τις 2 διοργανώσεις που αυτοαποκαλούνται «World Championship» και γίνονται η μία αμέσως μετά την άλλη. Η διαφορά επιπέδου υπέρ της PDC είναι μεγάλη, παρόλα αυτά η διοργάνωση της BDO προσελκύει ανάλογο ενδιαφέρον λόγω της αγνότητάς της και της ιστορίας που κουβαλάει. Για εμένα η διαχείρηση που γίνεται και από τους δύο οργανισμούς είναι λανθασμένη και αυτός είναι ο λόγος που το άθλημα των darts μένει στάσιμο και κλειστό στον πολύ κόσμο. Κατά την γνώμη μου τα darts έχουν το potential να γίνουν το νούμερο 3 ατομικό σπορ παγκοσμίως (μετά από τένις και μποξ) αν διαχειρίζονταν από μία εταιρία που θα φρόντιζε την οικονομική τους ανάπτυξη (πράγμα στο οποίο έχει σχετική επιτυχία η PDC) σε συνδυασμό με την εκ βάθρων ανάπτυξή τους (που προσπαθεί ανεπιτυχώς μάλλον να κάνει η BDO), περίπου όπως κάνει η Ευρωπαική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου (UEFA) έχοντας εκτοξεύσει το Ευρωπαικό ποδόσφαιρο την τελευταία δεκαετία τόσο σε θέματα οικονομικών όσο και γενικότερης ανάπτυξης.

    Για εμένα λοιπόν δεν είναι ζήτημα PDC ή BDO αλλά ενός τρίτου πιο τεχνοκρατικού οργανισμού με καλύτερο σχέδιο από αυτό που προτείνουν και οι δύο.

    • Καταρχήν καλως ήρθες. Κατα δεύτερον υπάρχει η εταιρία που λές…είναι η pdpa μπες στο http://www.pdpa.co.uk/. Πρόκειτε για μια εταιρία στην οποία είναι μέρος το PDC. Σκοπός της είναι να βάλει τα ντάρτς σε κάθε σπίτι, σε κάθε χώρο. κάνει τουρνουά, exhibitions με παίχτες έχει merchandise κτλ. Κάποιος που ξέρω(!!) είχε την ιδέα να μπούμε σαν σύλλογος μέσα στην pdpa, δεν μου ακούστικε άσχημο, παραλίγο να τον λιθοβολήσουν πάντως.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s